En app för alla kommuner i Sverige, Norge, Finland och Danmark

Vi på Civis har utvecklat en invånarapp som samlar alla kommuner i Norden på en gemensam plattform. Detta öppnar för digital interaktion och kommunikation mellan kommuner, invånare och föreningar över kommungränserna. Civis är en färdigutvecklad hyllprodukt, speciellt anpassad för offentlig sektor.

Invånarappen Civis har utvecklats med transparens och delning av data i åtanke. Vår plattform möjliggör en gemensam arkitektur och bra datadelning, vilket skapar bättre sammanhållning i offentliga tjänster över nationsgränserna. Det ska göra det lättare för kommuner att samarbeta och erbjuda bättre service till invånarna.

Vi på Civis är måna om integritet och datasäkerhet. All data ägs av kommunerna själva, och allt hanteras inom EU-lagstiftningen. Vi ingår även ett ömsesidigt databehandlaravtal för att säkerställa att personuppgifter behandlas på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Civis är också en flexibel lösning som kan integreras med flera gemensamma lösningar från stat och kommun. Detta kommer att göra det ännu lättare för medborgarna att använda offentliga tjänster på ett effektivt sätt.

Dessutom är Civis i linje med kraven på webbtillgänglighet och WCAG 2.1. Det innebär att vår plattform är tillgänglig för alla, oavsett funktionsnedsättning eller annan utmaning.

Vi på Civis är stolta över att kunna erbjuda en app som kan hjälpa kommuner att digitalisera tjänster och erbjuda bättre service till invånarna.


Vill du ha ett erbjudande på civis? Kontakta gärna försäljningschef Kristian Aksnes.

En app för alla invånare
Föregående
Föregående

Fördelarna med en gemensam invånarapp och varumärke för kommunerna

Nästa
Nästa

Vad är en invånarapp?