Civis med nytt design och nya funktioner!

Idag firar vi den spännande lanseringen av en ny och förbättrad Civis! Med en fräsch design som matchar den växande listan av fantastiska funktioner tar Civis ett stort steg mot att leverera en ännu bättre upplevelse för kommunerna och deras invånare.

En ansiktslyftning i linje med "bästa praxis" för universell utformning

Civis har gjennomgått en omfattende ansiktsløftning for å sikre at det estetiske aspektet er i tråd med best practice for universell utforming. Vi er stolte av å introdusere et brukervennlig grensesnitt som ikke bare er visuelt tiltalende, men også tilgjengelig for alle.

Ny modul - Civis Invånarmälan

Idag introducerar vi stolt en ny modul - Civis Invånarmälan! Denna ersätter den tidigare Borgermelding-appen och förbättrar kommunikationen mellan invånare och kommunen. Meddelanden om allt från skadegörelse till hål i vägen kan nu skickas direkt till rätt person i kommunen, och invånarna får uppdateringar direkt i appen. Magi, bara digitalt!

På gång - Civis Aktivitetskalender

Vi ser fram emot att lansera integrationen i Civis med Friskus och erbjuda en komplett paket med Aktivitetskalender, Fritidskort och pengaöverföring genom den kommande Civis Aktivitetskalender-modulen.

En samlad plattform för hela Sverige

Civis är inte bara en applikation, det är en revolution för digital samverkan i hela Kommune-Sverige. Ladda ner Civis gratis och bli en del av gemenskapen. Följ upp till 10 kommuner på en plattform, öppen för kommunikation och samarbete över gränserna. Det är helt gratis, så varför inte testa det idag?


Vill du ha ett erbjudande på Civis? Kontakta gärna försäljningschef Kristian Aksnes.

Nästa
Nästa

Vi lanserar en ny modul i Civis - Invånarmälan